Davet


Değerli Meslektaşlarımız,

13-16 Şubat 2019’da İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “2. Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi”ne sizleri davet etmekten onur duymaktayız.

Birincisini 2018 yılı Şubat ayında sizlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiğimiz kongremizde, bu yıl da yine en temelden en ileri düzeye minimal invaziv yaklaşımlar, fark yaratacak bir konsept ile, konusunda yetkin ulusal ve uluslararası konuşmacılar tarafından sunulacaktır. Bu bağlamda kongre programı, kongreye katılacak her meslektaşımızın mesleki uygulamalarını geliştirecek konular ve uygulamalardan oluşturulmuştur.

İlgi duyan her meslektaşımızın teorik, belki de daha da önemlisi pratik uygulama anlamında kendisine faydalı olacak ve jinekolojide ki tüm uygulamaları kapsayan kongre öncesi kurs düzenlenecektir. Kurslarda meslektaşlarımızın pratik uygulama yapma imkanları olacak ve canlı cerrahiler yapılacaktır. Yine önceki kongrede büyük beğeni toplayan ve çok olumlu geri bildirimler aldığımız “kişiye özel sütür kursu” ve “uzmanla buluşma” toplantıları kongre kapsamında gerçekleştirilecektir. Meslektaşlarımızın

Devamı için tıklayınız...